Caffè Frizzo

Pavlova torta

Nem árulok el nagy titkot azzal, hogy süteménykészítés közben gyakran marad tojásfehérje, amit természetesen vétek kidobni. Így most már szinte részévé vált állandó kínálatunknak a Pavlova-torta, amit mandulaliszttel teszünk még ízletesebbé. A roppanós és egyben lágy édesség frissen felvert tejszínhabbal és idénygyümölccsel ellenállhatatlan. Nem áll messze az olasz cukrászattól sem, mert az ottani édességboltok kirakatában a habcsók különböző színben és méretben mindig megtalálható. Úgy hívják: suspiro. 🙂

A Pavlova-torta eredetéről Csíki Sándor  oldalán olvashatsz itt: http://www.foodandwine.hu/2009/01/30/anna-pavlova/

16283479966_313f83a84c_b

Kommentek


Kommenteléshez kérlek, jelentkezz be:

| Regisztráció


Mobil nézetre váltás Teljes nézetre váltás
Üdvözlünk a Cafeblogon! Belépés Regisztráció Tovább az nlc-re!